اطلاعیه درباره تشکیل کلاس ها

باسمه تعالی

با عرض تبریک سال نو و تهنیت پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر فیض و برکت، مجدداً به استحضار می‌رساند بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا و شورای آموزشی و پژوهشی دانشستان مورخ ۲۳/‏۱۲/‏۱۴۰۰‬، کلیه کلاس‌های درس و برنامه‌های آموزشی در تمام مقاطع تحصیلی از تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ به صورت کاملاً حضوری و بر اساس برنامه آموزشی نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ هر یک از گروه های آموزشی، برگزار خواهد شد:

۱- شرکت منظم دانشجویان عزیز در کلاس‌های درس که در حفظ و اعتلای کیفیت علمی یاددهی-یادگیری خود و موسسه تأثیر به سزایی دارد، الزامی است.

۲ – دانشجویان عزیزی که به دلایل غیرموجه غیبت داشته باشند، مشمول ضوابط و مقررات مندرج در بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و آئین‌نامه‌های آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهند بود.

۳ – حضور اعضای محترم هیأت علمی و مدرسین محترم در محل دانشستان و تشکیل کلاس درس بر اساس برنامه آموزشی اعلام شده برای نیمسال جاری، الزامی است.

۴ – استفاده از تجارب و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ایجادشده طی مدت آموزش غیرحضوری، در خارج از ساعات رسمی هر کلاس و مشروط به آنکه به هیچ وجه جایگزین تشکیل کلاس به صورت حضوری نشود، بلامانع است. (اطلاعات لازم از حوزه محترم فناوری‌ موسسه دریافت و مورد بررسی و اقدام قرار خواهد گرفت).

۵ – امتحانات پایان نیمسال جاری به صورت کاملاً حضوری برگزار خواهد شد.

۶ – در صورت لزوم، کامل نمودن دروس عملی ناتمام احتمالی، در چند هفته پس از پایان امتحانات نیمسال جاری، قابل برنامه‌ریزی خواهد بود.

۷ – نظر به این که حفظ سلامت دانشجویان عزیز، اعضای محترم هیأت علمی، مدرسان محترم و کارکنان شریف مهمترین اولویت است، تمام فعالیت‌ها بر اساس مفاد اطلاعیه‌های رسمی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می‌شود.

۸ – لازم به ذکر است در صورتی که ضوابط و مقررات جدیدی از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شود، مراتب در اسرع وقت اطلاع‌رسانی خواهد شد و مورد اقدام قرار خواهد گرفت.

۹ – کلیه امور آموزشی چه به صورت تلفنی چه حضوری با ارائه کارت واکسیناسیون قابل بررسی و انجام است.

ضمن تشکر مجدد از زحمات بی‌شائبه همکاران ارجمند هیأت‌علمی و مدرسین و تلاش‌های ارزشمند مسئولین اجرایی محترم در حفظ و ارتقای کیفیت فرایند یاددهی-یادگیری به صورت آموزش حضوری، به اطلاع می‌رساند فعالیت‌های اثربخش عزیزان از طریق نظارت مستقیم مدیر محترم گروه آموزشی، واحد فناوری، و پایش داده‌ها توسط معاون آموزش مورد بررسی و توجه قرار خواهد گرفت.