قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

****فرا رسیدن بهار علم و دانش، آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان عزیز و استادان گرامی تبریک عرض می نماییم.

***دانشجویان گرامی با سلام. ضمن آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم، به اطلاع می رساند کلاس های نیمسال اوّل سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ از روز پنجشنبه مورّخ ۱۴۰۰/۰۷/۰۱ آغاز می گردد. دانشجویان موظف هستند راس ساعت طبق برنامه کلاسی در کلاس آنلاین در سامانه لحظه نگار شرکت نمایند.

*** لطفا به نکاتی چند در خصوص نحوه ورود به کلاس آنلاین و برنامه درسی اهتمام  ورزید:

۱- کلیه کلاس های تئوری به صورت مجازی و آنلاین، تحت سیستم لحظه نگار برقرار می باشد، شایسته است راس ساعت طبق برنامه درسی در کلاس استادان مربوطه حضور یافته تا بهره کامل از مطالب ایشان را داشته باشید.

۲- شایسته است از روز پنجشنبه مورّخ ۱۴۰۰/۰۷/۰۱ به پروفایل آموزشی خود مراجعه نموده تا از تغییرات احتمالی برنامه هفتگی مطلع گردید.

۳- کلیه کلاس های تئوری دارای روز و ساعت تشکیل کلاس به همراه نام استاد در برنامه معین گردیده است. ملاک برنامه هفتگی، برنامه موجود در سامانه یا پروفایل آموزشی شما به آدرس (reg.sdi.ac.ir)می باشد.

۴- نحوه ورود به کلاس درس در ویدئو آموزشی ارسال می گردد.

۵- برای هر استاد یک لینک تعریف شده است که شما می بایست لینک استاد را در مرور گر گوگل کروم اجرا کرده و وارد کلاس ایشان شوید.

۷- دانشجویان محترم می توانند مشکلات و راهنمایی های خود را در روزهای دوشنبه الی پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۱۳ از طریق شماره آموزش پرسش نمایند ( ۰۸۶۴۲۳۴۱۱۵۶).(شورای آموزشی دانشستان)(۱۴۰۰/۰۶/۳۱)