نکاتی درباره نحوه ورود به کلاس آنلاین و برنامه درسی

لطفا به نکاتی چند در خصوص نحوه ورود به کلاس آنلاین و برنامه درسی اهتمام ورزید:
۱- کلیه کلاس های تئوری به صورت مجازی و آنلاین، تحت سیستم لحظه نگار برقرار می باشد، شایسته است راس ساعت طبق برنامه درسی در کلاس استادان مربوطه حضور یافته تا بهره کامل از مطالب ایشان را داشته باشید.
۲- شایسته است از روز پنجشنبه مورّخ ۱۴۰۰/۰۷/۰۱ به پروفایل آموزشی خود مراجعه نموده تا از تغییرات احتمالی برنامه هفتگی مطلع گردید.
۳- کلیه کلاس های تئوری دارای روز و ساعت تشکیل کلاس به همراه نام استاد در برنامه معین گردیده است. ملاک برنامه هفتگی، برنامه موجود در سامانه یا پروفایل آموزشی شما به آدرس (reg.sdi.ac.ir)می باشد.
۴- نحوه ورود به کلاس درس در ویدئو آموزشی ارسال می گردد.
۵- برای هر استاد یک لینک تعریف شده است که شما می بایست لینک استاد را در مرور گر گوگل کروم اجرا کرده و وارد کلاس ایشان شوید.
۷- دانشجویان محترم می توانند مشکلات و راهنمایی های خود را در روزهای دوشنبه الی پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۱۳ از طریق شماره آموزش پرسش نمایند ( ۰۸۶۴۲۳۴۱۱۵۶).(شورای آموزشی دانشستان)(۱۴۰۰/۰۶/۳۱)