ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

جدول زمانی و نکات مهم

• مهلت ثبت نام : زمان شروع ثبت نام از روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ لغایت روز پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۷ می باشد
  • ویرایش اطلاعات ثبت نام : برای ویرایش اطلاعات از بخش مربوطه که معمولا در منوی سمت راست می باشد اقدام نمایید.
  • توجه ویژه : در طی مراحل ثبت نام از کلیک بر روی دکمه Back مرورگر خود و بازکردن بیش از یک صفحه مرورگر بر روی کامپیوتر خود جدا خودداری نمایید.
  • توجه ویژه : در صورتی که در مراحل ثبت نام در سیستم به مشکلی برخورد کردید، پنجره های مرورگر را بسته و از ابتدا مراحل ثبت نام را آغاز نمایید.
  • توجه ویژه : ثبت نام شما زمانی تکمیل گردیده که در مراحل ثبت نام از سیستم شماره پرونده ۷ رقمی  و کد پیگیری ثبت نام ۱۶ رقمی دریافت نمایید.
  • توجه ویژه : در صورت مواجه شدن با هر گونه مشکل در روند ثبت نام می توانید با شماره ۰۲۶۳۶۲۷۰۰۵۷ و ۰۲۶۳۶۲۷۰۰۵۸ و ۰۲۶۳۶۲۷۰۰۵۹ تماس گرفته و یا از طریق سیستم پاسخگویی اقدام نمایید. ساعت پاسخ گویی تلفنی از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۲:۳۰ و بعداز ظهر از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵ بجز ایام تعطیل
  • توجه ویژه : داوطلبانیکه درخصوص اطلاعات سوابق تحصیلی با مشکل مواجه شوند(عدم مشاهده سوابق تحصیلی و یا مغایرت در اطلاعات سوابق تحصیلی) لازم است به سایت آموزش و پرورش به نشانی http://dipcode.medu.ir مراجعه نمایند

نکته های مربوط به سریال های ثبت نام و انتخاب علاقمندی ها

• توجه ویژه : داوطلبان بایستی انواع سریال های اعتباری (سریال ثبت نام ۱۲ رقمی به مبلغ ۲۷۵/۰۰۰ ریال و سریال علاقه مندی ۱۰ رقمی به مبلغ ۱۳۸/۰۰۰ ریال) لازم برای ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ را قبلا از طریق سایت سنجش خریداری نمایند.
  • توجه ویژه : آندسته از داوطلبانی که علاقمند به شرکت در گزینش رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی ، غیر دولتی و غیرانتفاعی می باشند می توانند قبل از آغاز ثبت نام یا ویرایش، سریال علاقمندی به مبلغ ۱۳۸/۰۰۰ (یکصد و سی و هشت هزار) ریال را خریداری کرده و اطلاعات آنرا در زمان ثبت نام یا ویرایش وارد نمایید .
  • توجه ویژه : داوطلبان که علاوه بر گروه آزمایشی اصلی (ریاضی ، تجربی و انسانی) علاقمند به شرکت در گروه آزمایشی هنر نیز می باشند لازم است قبل از آغاز ثبت نام یا ویرایش، سریال ثبت نام به مبلغ ۲۷۵/۰۰۰ (دویست و هفتاد و پنج هزار) ریال را خریداری کرده و اطلاعات آنرا در زمان ثبت نام یا ویرایش وارد نمایید.
  • توجه ویژه : داوطلبان که علاوه بر گروه آزمایشی اصلی (ریاضی ، تجربی و انسانی) علاقمند به شرکت در گروه آزمایشی زبان های خارجی نیز می باشند لازم است قبل از آغاز ثبت نام یا ویرایش، سریال ثبت نام به مبلغ ۲۷۵/۰۰۰ (دویست و هفتاد و پنج هزار) ریال را خریداری کرده و اطلاعات آنرا در زمان ثبت نام یا ویرایش وارد نمایید.
  • توجه ویژه : شما می توانید پس از پایان مراحل ثبت نام و از طریق ویرایش اطلاعات، جهت ثبت علاقمندی ها اقدام کنید.