اطلاعیه‌ مؤسسه دانشستان درخصوص‌ پذیرفته‌ شدگان‌ نهایی‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته ‌سال‌ ۱۳۹۷

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ داوطلبان‌ شرکت‌کننده‌ در آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی ‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۳۹۷ در اجرای قانون سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی مصوب مجلس شورای اسلامی و با حفظ استانداردهای آموزشی برای ارتقاء کیفیت در آموزش های عالی شامل رعایت سقف ظرفیت و تایید رشته محل ها توسط شورای گسترش بدین‌وسیله‌ توجه پذیرفته‌شدگان نهایی‌ آزمون مذکور را به توضیحات ذیل، معطوف می‌دارد.

از کلیه‌ پذیرفته‌ شدگان دعوت‌ می‌گردد در یکی از روزهای چهارشنبه مورخ ۹۷/۰۶/۱۴، یا شنبه مورخ ۹۷/۰۶/۱۷ و یا یکشنبه مورخ ۹۷/۰۶/۱۸ برای ثبت‌نام به موسسه دانشستان مراجعه نمایند.

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

• اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

تبصره ‌۱ پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) با محتوی فرم ذیل این اطلاعیه (این فرم از دانشگاههای محل قبولی قابل دریافت است) را ارائه‌ نمایند.

تبصره ۲ آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ ۹۷/۰۳/۱۲ لغایت ۹۷/۰۳/۲۴) دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۹۷/۰۳/۳۱ فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه ۴۰ دفترچه راهنمای (شماره ۱) یا صفحه ۲۶۸ دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (شماره ‌۲) را از موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و آن را در زمان ثبت‌نام ارائه نمایند.

• اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.
  • چهار قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌.
  • مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال ۱۳۹۷ کند (برای‌ برادران‌).

۵- اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) برای‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ مفاد آیین‌نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره ۲۱/۷۷۸۹۷ مورخ ۹۳/۰۵/۰۵ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ با امتیاز‌ رتبه‌ اول‌ پذیرفته‌ شده‌اند.

– تذکرات‌ مهم

۱ـ حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام الزامی است و ثبت‌نام منحصراً در تاریخ های اعلام شده با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می‌پذیرد

۲- از پذیرفته‌شدگانی ‌که‌ حداکثر تا تاریخ‌ ۹۷/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصیل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ شدن‌ قبولی‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

ضمناً داوطلبان گرامی می‌توانند سؤالات خود را در ساعات اداری با شماره تلفن۴۲۳۴۱۱۵۶-۴۲۳۴۱۱۴۷ با پیش شماره ۰۸۶ (با واحد آموزش و روابط عمومی این موسسه) در میان ‌بگذارند.