اطلاعیه‌ ثبت نام پذیرفته‌شدگان‌ نهایی‌آزمون دوره‌های‌ کاردانی‌ ‌فنی‌ و حرفه‌ای سال‌ ۱۳۹۶

اطلاعیه‌ ثبت نام پذیرفته‌شدگان‌ نهایی‌آزمون ‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ ‌فنی‌ و حرفه‌ای ‌ سال‌ ۱۳۹۶

با حمد و سپاس‌ به‌ درگاه‌ خداوند متعال‌ و با آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبان عزیزی‌ که‌ در آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌جدید (دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی) سال‌ ۱۳۹۶ ( اعم از رشته هایی که پذیرش آنها با آزمون یا صرفاً براساس سوابق تحصیلی صورت  گرفته(پذیرفته‌ شده‌اند، بدین‌وسیله توجه پذیرفته‌شدگان نهایی را به مطالب ذیل معطوف می‌دارد.

الف‌ – پذیرفته‌شدگان‌ نهایی‌ رشته‌های‌ مختلف تحصیلــی:

از کلیه‌ داوطلبانی‌ که‌ اسامی‌ آنها به‌ عنوان‌ پذیرفته‌‌شدگان‌ نهایی‌ این آزمون اعلام‌ شده‌ است‌، دعوت‌ می‌نماید جهت ثبت نام  با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارک‌‌ لازم‌، به‌ شرح‌ مندرج‌ در بند «ب» این‌ اطلاعیه در یکی از روزهای یکشنبه مورخ ۲۶/۶/۹۶ و یا دوشنبه مورخ ۲۷/۶/۹۶‌ برای‌ ثبت‌‌نام‌ به‌ موسسه ‌ دانشستان به آدرس (ساوه-شهرک صنعتی کاوه- خیابان مرکز خرید- موسسه دانشستان) مراجعه نمایند.

ب – مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ از پذیرفته‌شــدگان

• اصل‌‌ مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای ‌صادره‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن کلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزی و کارآموزی حداکثر تا پایان‌ شهریورماه‌ ۱۳۹۶٫
  • اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ کلیه‌ دروس‌ چهارساله.
  • اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
  • چهار قطعه‌ عکس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ در سال ‌جاری‌.
  • ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود).
  • داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدرکی‌ را که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( ۳-۳) مندرج‌ در صفحات (۲و۳) دفترچه‌ راهنمای‌ آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌جدید (دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی) سال‌ ۱۳۹۶مشخص‌ کند، ارائه‌ نمایند.