ثبت نام دانشجویان جدید الورود کارشناسی ارشد ناپیوسته ۹۶

دانشجویان جدید الورود

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ داوطلبان‌ شرکت‌کننده‌ در آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی ‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۳۹۶ در اجرای قانون سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی مصوب مجلس شورای اسلامی بدین‌وسیله‌ توجه پذیرفته‌شدگان نهایی‌ آزمون مذکور را به توضیحات ذیل مربوط به کلیه پذیرفته‌شدگان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی می‌باشد، معطوف می‌دارد.

تذکر مهم: داوطلبانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرند توجه داشته باشند که منحصراً می‌توانند در یکی از کدرشته‌محلهای قبولی ثبت‌نام نمایند و به عبارتی مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نمی‌باشند در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد.

الفاسامی‌ قبول‌ شدگان‌ نهایی کلیه‌ کدهای رشته امتحانی در این آزمون (بجز کدرشته های امتحانی مندرج در بند ب) بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قرار گرفته ‌است.

ب- تاریخ ثبت‌نام از پذیرفته شدگان نهایی‌ ۱۲۶ کد رشته امتحانی

از کلیه‌ پذیرفته‌ شدگان دعوت‌ می‌گردد در یکی از روزهای دوشنبه مورخ ۹۶/۶/۱۳، سه‌شنبه مورخ ۹۶/۶/۱۴ و یا چهارشنبه مورخ ۹۶/۶/۱۵ برای ثبت‌نام به موسسه دانشستان مراجعه نمایند.

توجه: کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست در زمان مقرر برای ثبت‌نام به موسسه دانشستان مراجعه نمایند، بدیهی است عدم مراجعه بموقع پذیرفته‌شدگان برای ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

ج- مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

• اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

تبصره ‌۱پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌)  نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) با محتوی فرم ذیل این اطلاعیه )این فرم از دانشگاههای محل قبولی قابل دریافت است) را ارائه‌ نمایند.

تبصره ۲ آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ ۹۶/۳/۲۱ لغایت ۹۶/۳/۲۸( دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۹۶/۶/۳۱ فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنمای (شماره ۱) یا صفحه ۲۵۸ دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (شماره ‌۲) را از موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولی ارائه نمایند.

• اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
  • شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌

۴- مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال ۱۳۹۶مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).