آقای مهندس مهدی طاهری

دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه کارشناسی ۱۸٫۰۴
سوابق تدریس:
دروس تدریس شده مدت تدریس محل تدریس
الکترونیک نوری، مباحث ویژه، الکترونیک۱، الکترونیک۲، الکترونیک۳، مدارهای الکتریکی ۲، تحلیل مدارهای الکترونیکی، از تکنیک پالس،ازالکترونیک۱، از الکترونیک۲، از الکترونیک و…۳ ۱۰ ترم دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه
الکترونیک۲، تکنیک پالس، آز الکترونیک۱و …. ۴ترم دانشگاه غیر انتفاعی زرندیه
پردازش سیگنالهای دیجیتال،الکترونیک۱،مباحث ویژه، سیستمهای کنترل خطی، الکترونیک۲، الکترونیک۳، مدارهای الکتریکی ۲،الکترونیک دیجیتال، طراحی سیستم های VLSIو …. ۷ترم دانشگاه غیر انتفاعی دانشستان وفخر رازی
سوابق کار:
۷ ماه سابقه کار در شرکت نفت و گاز پارس جنوبی در قسمت راه اندازی شبکههای TETRA(عسلویه)
مقالات علمی:
[۱] – M. Taheri, M. Naderi “Hierarchical multi-hop routingby static Clustering for minimum energy in wireless ad hoc sensor networks”, international journal of computer science and security (IJCN), Vol.2, No. 6, 2010. (Accepted)
[۲] – M. Imani, M. Taheri, M. Naderi, “Security enhanced routing protocol for Ad hoc networks”, Journal of Convergence, (JoC), Vol. 1, No. 1, 2010. (Published)

[۳] – M. Taheri, M. Naderi, “High Secure Routing Protocol with Authentication and confidentiality Increased in wireless Ad Hoc Networks”, IJSE, 2013(Published).

[۴]- M. Taheri, M. Naderi, “ High secure routing protocol in wireless Ad Hoc networks ”, International Review of Electrical Engineering, (Accepted).

[۵] M.Imani,.Rajabi, M.Taheri, and M.Naderi“A Novel Approach to Combine Misuse Detection andAnomaly Detection Using POMDP in Mobile Ad-HocNetworks”,International Journal of Information and Electronics Engineering, Vol. 5, No. 4, July 2015.12.01
[۶]M. Taheri, M. Imani, M. M. Hajikolaei, and M. Naderi“Secure Lightweight Routing Protocol with ConfidentialityRedundancy in Wireless Ad Hoc Networks (SLRCR)”,International Journal of Information and Electronics Engineering, Vol. 5, No. 4, July 2015.12.01
مقالات کنفرانس
[۱] – M. Taheri, M. Naderi, M. B. Brakatain, “ New Approach for Detection and Defending the Wormhole Attacks in Wireless Ad Hoc Networks”, Electrical Engineering (ICEE), 2010 18th Iranian Conference, PP. 331-335, 2010 (published)
[۲] – M. Imani, M. Taheri, M. E. Rajabi, M. Naderi, “Vulnerabilities in Network Layer at Wireless Mesh Networks”, IEEE Conferences, Educational and Network Tecnology (ICENT), pp. 487 – ۴۹۲, ۲۰۱۰٫, (published)
[۳] – M. Taheri,M. Imani, M. E. Rajabi, M. Naderi, “A secure method on a routing protocol for Ad hoc networks”, IEEE Conferences, Educational and Network Technology (ICENT), pp. 482 – ۴۸۶, ۲۰۱۰٫ (Published)
[۴] – M. Taheri, M. Imani, M. M. Hajcolahi, M. Naderi, “ Secure Lightweight Routing protocol with Confidentiality Redundancy in wireless ad hoc networks (SLRCR) ”, IEEE Conferences, 3rd International Conference on Computer and Electrical Engineering ICCEE, pp. 160-164, 2010. (Published)
[۵]- M. E. Rajabi, M.Taheri, M. Imani, and M. Naderi, “A Novel Approach to Combine Misuse Detection and Anomaly Detection Using POMDP in Mobile Ad-Hoc Networks ” presented at the 2010 3rd International Conference on Computer and Electrical Engineering ICCEE, pp. 160-164, 2010. (Published)
[۶]- M. Taheri, M. Bagheri, M. Naderi, and K. Mohammadi, “Simple and Lightweight Black hole Detection in AODV Routing Protocol for Wireless Ad hoc Networks,” ICCNT 2010 (Accepted).
[۷] – M.Taheri, M. Bagheri, M. mosavi, k. mohamadi, “ Evolution of Mapping Functions for Image Encryption using Evolvable Hardware ”, IEEE, 2010 5th International Symposium on Telecommunications (IST’2010), PP. 582-587, (Published)
۸- مهدی طاهری، مهدی باقری، مجید نادری ”,پروتکل مسیریابی ایمن با سربار امنیتی پایین و افزونگی محرمانگی در شبکه های بی سیم اقتضایی, “کنفرانس ملی امنیت اطلاعات، ۱۳۸۹(چاپ شده)
۹- مهدی باقری، مهدی طاهری، کریم محمدی، مجید نادری”, مقدار بهینه برای حد پایین نرخ جهش در سخت‌افزارهای تکامل‌پذیر با نرخ جهش پویا, “ نوزدهمین دوره کنفرانس مهندسی برق (چاپ شده)

آشنایی با نرم افزار:
Orcad,MATLAB, simulink, Pspice , Hspice, Ledit,proteus,… نرم افزارهای طراحی مدار
NS-2 ، Opnet ، Manet نرم افزارهای شبکه
C و C++ زبان برنامه نویسی
Office, white smoke, Photoshop, data get, end not, pro text, virtual machine, … نرم افزارهای عمومی
فعالیت های پژوهشی:
۱- تشخیص هوشمند توابع اولیه در سخت‌افزارهای تکامل‌پذیر در سطح تابع
۲ استفاد از روش‌های با سربار امنیتی پایین جهت احراز هویت و محرمانگی گره‌ها در شبکه‌های کامپیوتری
۳ طراحی، ساخت و شبیه سازی کنترل کننده‌های PID